fbpx .
Menu

Akademi SistemNiaga

angle-double-right

Akademi SistemNiaga

Kelas Website Bisnes

Pelajari Bagaimana Anda Boleh Belajar Bina & Urus Sendiri Website Bisnes Anda. 

DAFTAR SEKARANG!

Baru! Kelas Membina Website

Adakah selama ini anda ingin belajar cara membina website untuk bisnes atau blog anda? Akademi SistemNiaga kini menganjurkan kelas membina website untuk anda yang berminat. Kelas kami di adakan sepanjang tahun pada tarikh tertentu sahaja. 

  • checkPraktikal: Ini adalah kelas “hands on”. Bukan setakat mendengar hingga anda mengantuk. 
  • checkSemua kelas diajar oleh pengajar berpengalaman, termasuk oleh founder SistemNiaga sendiri. 
  • checkPilihan kelas dari kelas Beginner hingga ke kelas Advanced. Terdapat juga bonus sampingan.

Fokus Utama Kelas Ini:

WordPress CMS

Semua kelas akan berteraskan platform CMS WordPress (WP). Ini kerana WP menguasai 28% website di seluruh dunia. Ia juga mudah dipelajari oleh sesiapa saja. 

Perfect Untuk Beginner

Jika anda tidak tahu langsung (zero) mengenai WP, kelas Beginner kami amat sesuai untuk anda menguasai asas pembangunan web dengan WP. 

Added Value 

Untuk yang sudah mempunyai basic WP, kelas Advanced ialah added value atau nilai tambahan kepada anda. 

Belajar Dengan Pantas

Ya, anda boleh mencari pelbagai ilmu dengan percuma di YouTube. Kelas kami akan membantu anda belajar dengan lebih pantas

Terus “Live” 

Anda bukan setakat diajar membina projek website sahaja, tapi kami akan ajar bagaimana projek website ini terus “live” di Internet dan boleh diakses terus di Internet!

Lebih Sekadar Website

Kelas kami lebih dari sekadar bengkel membina website. Anda juga berpeluang belajar mengendalikan panel web hosting, memulakan bisnes online dengan website dan menerima bayaran.

dan lain-lain lagi…..

Apa Kata Mereka?

Bengkel “Hands On” La Best!

Saya ni dah lama nak belajar buat website, tapi saya malas nak baca atau dengar tutorial di Internet, sebab bosan. Kelas praktikal macam ni la best, kita boleh bertanya direct kepada pengajar dan terus buat apa yang diajar. InsyaAllah saya akan join pula kelas untuk Bisnes nanti!

ANUAR  //  Pereka Grafik

Habis kelas, website saya dah live!

Paling menarik bagi saya kelas ini ialah, pengajar bukan je mengajar cara buat website, tapi juga mengajar jadikan website yang kita buat itu terus “live” di Internet! Berbanding dengan bengkel lain, bila dah berjaya hasilkan website, ok sampai situ je. Balik rumah saya dah blank macamana nak tengok website tu di Internet. Tapi kelas ini, habis kelas je website saya dah “live”!

DIANA  //  Peniaga Online

Bantuan berterusan dan pakej bisnes menarik..

Kelas oleh SistemNiaga ini bukan terhenti bila dah habis kelas saja. Semua pelajar automatik menjadi alumni akademi dan akan menjadi ahli “group khas” untuk kami bertanya soalan. Selain itu, terdapat juga pakej kelas Bisnes yang sangat menarik untuk semua peniaga dan pemilik produk. 

KHAIRUL RIDZWAN  //  Peniaga Sepenuh Masa

All this can be yours, right now, for free! It’s time to take action now and transform how effective your website is for your business & your bottom line!

CLICK HERE TO GET STARTED!

Copyright 2017, Company Name

Disclaimer

.
WordPress Security