fbpx

Servis Buat Landing Page

Harga Landing Page Murah?

Servis landing page design di Malaysia tidak tetap, kerana ianya sebuah servis. Di Sistemniaga, kami menawarkan harga landing page murah dan sangat mampu milik. Ini kerana objektif kami untuk menggalakkan seramai mungkin peniaga dan usahawan untuk onlinekan perniagaaan mereka.

Tapi ramai yang masih anggap untuk memulakan kedai online sangatlah mahal. Harga landing page di SistemNiaga bermula serendah RM749 sahaja! Harga ini termasuklah kos domain dan basic web hosting untuk tahun pertama. Selain itu, anda juga boleh memiliki landing page secara langganan setiap bulan.

Kami menawarkan 2 pakej landing page design seperti berikut:

BASIC

Ringkas, close deal di Whatsapp/email, lebih murah dan cepat untuk bermula

Langganan: RM37/bulan + RM150 setup fee

Sekali bayar: RM749 (ada renewal tahunan untuk web hosting dan domain)


  • 1 page
  • Website mesra mobile/phone
  • termasuk domain name dan basic web hosting selama setahun
  • tiada fungsi shopping cart/e-commerce
  • tiada fungsi pembayaran online
  • ada fungsi borang untuk mengumpul info pelawat
  • ada fungsi link ke whatsapp atau ke email
  • data analytics pelawat ke landing page
  • landing page responsif untuk semua device (komputer, tablet, phone)
  • integrasi dengan email marketing jika perlu

Untuk pakej langganan:

  • Kemaskini content website tanpa had*
  • Termasuk web hosting dan domain sampai bila-bila selagi anda melanggan (tak perlu bayar web hosting dan domain name)
  • Report trafik website setiap bulan
  • Backup website setiap¬†bulan
  • Website dan content website diuruskan sepenuhnya oleh kami. Dijamin 100% support terbaik
  • kontrak minima 12 bulan untuk pakej langganan

BUSINESS

Lebih lengkap, pembayaran online di landing page, tak perlu follow up payment di whatsapp

Langganan: RM47/bulan + RM200 setup fee

Sekali bayar: RM1599 sekali bayar (ada renewal tahunan untuk web hosting dan domain)


  • 5 page
  • Website mesra mobile/phone
  • termasuk domain name dan basic web hosting selama setahun
  • ADA fungsi shopping cart/e-commerce (untuk 1 produk)
  • ADA fungsi pembayaran online
  • ada fungsi borang untuk mengumpul info pelawat
  • ada fungsi link ke whatsapp atau ke email
  • data analytics pelawat ke landing page
  • landing page responsif untuk semua device (komputer, tablet, phone)
  • integrasi dengan email marketing jika perlu

Untuk pakej langganan:

  • Kemaskini content website tanpa had*
  • Termasuk web hosting dan domain sampai bila-bila selagi anda melanggan (tak perlu bayar web hosting dan domain name)
  • Report trafik website setiap bulan
  • Backup website setiap bulan
  • Website dan content website diuruskan sepenuhnya oleh kami. Dijamin 100% support terbaik
  • kontrak minima 12 bulan untuk pakej langganan

Soalan Yang Selalu Ditanya (FAQ)

Harga bermula RM37? Website kan mahal?

Pakej website kami adalah seperti konsep “sewa” atau “langganan“. Tidak seperti biasa, satu website biasanya memerlukan anda membayar beribu ringgit (tidak termasuk kos web hosting dan domain). Minima langganan ialah sebulan.

Dengan bermula hanya RM37 sebulan, anda akan mendapat website untuk bisnes anda dan diuruskan secara professional oleh kami. Takde staf IT?

Pakej website seperti ini sesuai untuk anda.

Ada kontrak ke?

Untuk pakej langganan, kontrak minima ialah 12 bulan.

TETAPI oleh kerana ianya ialah langganan setiap bulan, anda perlu menggunakan kad kredit/debit untuk melanggan. Selepas 12 bulan anda boleh unsubscribe bila-bila masa (notis 2 minggu awal).

Kalau Takde Kad Kredit/Debit?

Ada pilihan sekali bayar di setiap pakej.

Apa kelebihan pakej langganan seperti ini?

Kelebihan pakej ini ialah anda boleh mula memiliki website tanpa kos permulaan yang besar.

Paling penting setiap pakej disertakan servis support dan pengurusan website yang professional. Sebagai pemilik bisnes, benda paling berharga ialah masa anda. Fokus kepada grow bisnes anda, serahkan hal teknikal kepada yang pakar

Siapa uruskan website?

Dalam pakej website ini, website anda akan 100% di uruskan oleh kami. Maksudnya?

Maksudnya semua urusan kemaskini, teknikal website kami uruskan. Anda takde akses ke server hosting, DNS atau domain. Semua kami urus.

Anda hanya fokus “grow” bisnes anda.

Kalau saya nak uruskan website sendiri?

Semua pakej langganan dah termasuk servis kemaskini website. Tapi jika anda nak kemaskini sendiri, contoh nak kemaskini bahagian blog sendiri, terserah anda. Tapi akses teknikal tidak akan diberikan.

Harga untuk berapa website?

Harga tertera ialah untuk 1 website. Jika anda ada 2 website untuk kami maintain, anda perlu langgan 2 pakej.

Boleh upgrade pakej?

Boleh, katakan bulan Januari anda langgan pakej Lite, bulan Februari nak upgrade ke pakej Plus anda boleh beritahu kami sebelum kedatangan bulan Februari.

Website e-commerce boleh ke?

Boleh, sila lihat pakej ECOM A dan ECOM B.

Apa akan jadi kalau berhenti langgan sebelum tamat 12 bulan?

Jika anda berhenti melanggan, website anda akan di “tutup”. Seperti bil telefon, jika kita berhenti melanggan, servis akan digantung.

Kalau unsubscribe, dapat duit semula?

Kontrak minima ialah 12 bulan. Selepas 12 bulan jika anda beritahu 2 minggu awal, anda akan mendapat 50% daripada yuran langganan mengikut pakej yang anda langgan. Jika tanpa 2 minggu notis, bayaran tidak dikembalikan.

Kalau unsubscribe tapi nak website yang sama?

Kami boleh “migrate” website anda dari platform kami ke tempat lain dengan caj bermula RM300 (bergantung kepada saiz website anda)

Apa saya dapat kalau jadi pelanggan setia?

Jika anda melanggan hingga sampai tempoh 24 bulan, kami akan re-design atau re-vamp website anda dengan design baru dengan PERCUMA!

Saya taknak langgan, saya nak bayar sekali je.

Boleh, semua pakej ada option untuk sekali bayar

Berminat?

Jika anda berminat, sila isi borang di bawah dan kami akan telefon anda semula tau reply email anda dengan segera. Anda juga boleh klik LINK INI dan whatsapp kami terus untuk hubungi kami dengan lebih pantas.

Landing Page

Fokus Kepada "Grow" Jualan Bisnes.
Biar Kami Uruskan Hal Teknikal.

Affordable and Quality Web Design Services in Malaysia
SistemNiaga ialah sebuah web design company Malaysia yang berpusat di Subang Jaya. Kami fokus kepada web design service dengah harga langganan mampu milik.

Hubungi

No. 5, Jalan Putra Permai 10/1
Putra Heights, Subang Jaya
Selangor
Isnin - Jumaat
9 AM - 4 PM
Sabtu - Ahad
TUTUP
Copyright © 2022 SistemNiaga.com
[typebot]
0 Shares