Servis Website Maintenance/Website Management

website maintenance service

Servis Website Maintenance/Pengurusan Website

Dalam sebuah syarikat, tidak dapat lari dari menggunakan teknologi atau IT. Lazimnya, pekerja IT akan membuat kerja-kerja yang berkaitan IT termasuk juga dalam menyelenggara laman web.

Tapi bayangkan, syarikat anda hanyalah syarikat kecil, syarikat baru ATAU juga syarikat yang sudah stabil cuma anda hendak menjimatkan kos dari segi menggaji kakitangan. Dalam menggaji pekerja, apa yang penting ialah adakah gaji yang dibayar setimpal dengan kerja yang anda berikan.

Dalam hal ini, anda tahu bisnes anda amat memerlukan teknologi web, bisnes anda amat bergantung dengan website, kedai online dan media sosial TETAPI anda juga sedar yang patut ke anda menggaji graduan IT yang baru hanya untuk kerja-kerja web?

website maintenance malaysia

Sebagai solusi untuk masalah sebegini, kami menawarkan servis Selenggara Website kepada bisnes anda dan syarikat anda. Jika menggaji graduan IT yang baru keluar universiti sekarang ni pun lebih kurang RM2000-RM3000 sebulan, itu belum termasuk carumah KWSP dan faedah-faedah yang lain.

Dengan servis kami, anda hanya perlu bayar bermula RM500 sebulan sahaja*. Tiada bayaran tambahan lain. *bergantung kepada volume kandungan website

Bayangkan, gaji sebulan seorang graduan IT (contoh:RM2000) boleh menampung keperluan bisnes anda lebih kurang untuk 4 bulan!

Apakah Yang Anda Dapat Dalam Pakej Website Maintenance Ini?

  1. Update contents/kandungan ke website/blog anda, sama ada teks atau gambar, video
  2. Update produk/katalog ke website e-commerce anda
  3. Uptime monitoring, jika website anda down, anda akan tahu secepat mungkin
  4. Security monitoring, kami akan memastikan website anda sekurang-kurangnya mengamalkan best security practices untuk website, termasuk security scanning setiap hari
  5. Backup automatik, tiada website yang kebal, tapi apa yang penting anda ada backup. Andaikata harini website anda digodam, backup yang latest memastikan anda boleh online kembali secepat mungkin.
  6. Malware removal (pembersihan malware dari website)
  7. Updates dan upgrade. Ada masa sistem website anda akan mempunyai update dan upgrade. Kami akan memastikan proses ini berjalan dengan selamat.
  8. Report bulanan. Sebagai pelanggan, anda akan menerima laporan bulanan tentang aktiviti servis yang kami buat. Jadi anda tahu anda bayar untuk apa.

Berminat?

Kongsi Page Ini

Fokus Kepada "Grow" Jualan Bisnes.
Biar Kami Uruskan Hal Teknikal.

Freelance Web Design Malaysia, Landing Page, Website Maintenance
Kami ialah SistemNiaga. Fokus kami ialah membantu para peniaga SME yang baru atau sudah lama berniaga dalam hal-hal IT seperti sistem, internet, media social, pemasaran digital, e-commerce lain-lain lagi.

Hubungi

No. 5, Jalan Putra Permai 10/1
Putra Heights, Subang Jaya
Selangor
Isnin - Jumaat
9 AM - 4 PM
Sabtu - Ahad
TUTUP
Copyright © 2022 Pro Sistem Niaga (003089338-H)